Roomy oy on kiinteistökehitysyhtiö, jonka tavoitteena on Suomen kunnianhimoisimpien asuinratkaisujen luominen ja kaupunkimaisen elämäntyylin kehittäminen.
Roomy jalostaa yksittäisistä huoneistoista ja kiinteistöistä kokonaisvaltaisia asumiskokemuksia, Roomy-kohteita. Tuloksena on arvokkaita ja ainutlaatuisia kokonaisuuksia, joka erottuvat massasta.

KIINTEISTÖJALOSTUS

Roomyn erityisosaamista ovat haastavat käyttötarkoituksen muutokset sekä täydennys- ja ullakkorakentaminen urbaaneilla arvoalueilla. Lähtökohtana on alueen, kiinteistön ja tilan erityispiirteiden esiintuominen sekä ennakkoluuloton suunnittelu.

Roomy vaalii ja kehittää kaupunkimaista elämäntapaa Suomessa. Roomy vastaa hankkeissaan yleensä itse projektin rakennuttamisesta, pää- ja arkkitehtisuunnittelusta sekä rakentamisesta. Suunnittelun ja toteutuksen yhteistyöllä varmistetaan, että lopputulos on viimeistä yksityiskohtaa myöten Roomy-kohteen arvoinen.

Tiedätkö kohteen, jossa on ainesta Roomy-kohteeksi? Roomy hakee jatkuvasti uusia jalostuskohteita Helsingin kantakaupungista. Toimimme aina samalla intohimolla kohteen mittakaavasta riippumatta. Älä epäröi ehdottaa meille kohdetta.

KONSULTOINTI JA ARKKITEHTISUUNNITTELU

Roomy tarjoaa konsultointia tilanteissa, joissa harkitaan rakennusten tai tilojen käytön tehostamista:

Jalostuskartoituksessa tarkastellaan tilojen mahdollisia käyttötarkoituksia ja pyritään parantamaan tilojen käytettävyyttä ja tuottavuutta.

Ullakkokartoituksessa autetaan taloyhtiöitä hyödyntämään käyttämättömät ullakkotilat. Hanke etenee vaiheittain ullakkorakentamisen hankeselvityksestä rakennuslupaan ja toteutussuunnitteluun.

Pääsuunnittelijallamme on FISE:n AA-pätevyys uudis- ja peruskorjaussuunnittelussa.